Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dampet hellefiskfilet i brun fiskefumet

Dampet hellefiskfilet i brun fiskefumet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
1 stk.hellefiskfilet pr. person (ca. 150 g)
 salt
 hvidvin
 
 fiskefumet:
2 fedhvidløg
1 porre
1 løg
1 gulerod
2 peberkorn
1 laurbærblad
2 spsk.konc. tomatpure
2 dl.rødvin
2 dl.fiskefond
 salt
 smør til montering
 


Opskrift:

Rens og findel alle urterne. Sauter dem af i olie. Tilsæt krydderier, rødvin og fiskefond. Lad det koge for svag varme ca. 30 min. Si fumeten og mål den op. Der skal til denne ret bruges 6 dl. Resten fryses ned til senere anvendelse. Reducer de 6 dl til det halve. Skær evt. hellefisken i mindre stykker. Drys lidt salt over den og stænk den med vin. Damp den i ovnen ved ca. 200 grader i 5 - 6 minutter. Mærk om den er færdig ved at trykke let på siden af fileten, den skal mærke en anelse blød uden at være slap. Lad den trække, mens saucen færdiglaves. Pisk smør i saucen til den tykner, så må den ikke koge længere. Smag til.

Server fileten med vilde ris og solsikkespirer vendt et kort øjeblik i lidt smør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9852 gange,
og udskrevet 181 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu