Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marinerede tigerrejer på salatbund

Marinerede tigerrejer på salatbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Katrine

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.Tigerrejer (Gerne frisk fra fiskehandleren)
2 dl.Rapsolie
 frisk Ingefær (efter smag)
1-2 frisk Chili
1-2 fedHvidløg
1.5 dl.Sød Hvidvin
 
 Ruccola
 Iceberg
 
 Evt.dild og citron til pynt
 
Opskrift:
Lav en marinade af olie, revet ingefær, hakket chili og knust hvidløg. Læg tigerrejerne heri.Lad det trække et par timer.

Varm en pande, men hold den på lav varme. (Ca. det midterste af hvad du kan skue op)

Steg rejerne. Husk at røre i dem, så de ikke brænder på nogen steder. Skru på for varmen. Når varmen er oppe, tilføj hvidvin og lad det koge ind. Tag det af varmen.

Når rejerne er kølet af lægges det på salatbund af ruccola og skåret iceberg salat og serveres med brød til :)

Pynt evt med frisk dild og en skive citron.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 21534 gange,
og udskrevet 455 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu