Esdragondampet hellefisk med marinerede champignoner og ærter

Esdragondampet hellefisk med marinerede champignoner og ærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
600 g.hellefiskfileter
0.5 tsk.salt
 peber
0.5 citron
1 spsk.hakket, frisk estragon eller 1 tsk. tørret
 
250 g.champignoner
400 g.ærter (frosne)
1 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
1 spsk.citronsaft
 
 Tilbehør:
1200 g.kartofler
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver (f.eks. i en foodprocessor). Læg kartoffelskiverne i et smurt ildfast fad, drys med salt og peber, og bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 30 minutter, til de næsten er møre.

Skær fileterne i stykker på ca. 6 cm. Læg dem oven på kartoffelskiverne, og drys med salt og peber. Pres saft af citronen, og hæld saften over fisken. Drys estragon over fisken, og sæt fadet i ovnen igen ved 175 grader i ca. 30 minutter. Dæk fadet med et låg eller sølvpapir de sidste 15 minutter.

Skær champignoner i skiver. Hak hvidløget eller pres det gennem en hvidløgspresse. Svits hvidløget i olie i en mindre gryde. Sluk for gryden, og tilsæt citronsaften. Hæld den lune blanding over champignonerne. Lun herefter ærterne i gryden, og bland dem med champignonerne.

Servér den estragondampede hellefisk med kartoffelskiver og marinerede champignoner og ærter til.


karakterer:
Opskriften er vist 13107 gange,
og udskrevet 701 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu