Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Esdragondampet hellefisk med marinerede champignoner og ærter

Esdragondampet hellefisk med marinerede champignoner og ærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
600 g.hellefiskfileter
1/2 tsk.salt
 peber
1/2 citron
1 spsk.hakket, frisk esdragon eller 1 tsk. tørret
 
250 g.champignoner
400 g.ærter (frosne)
1 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
1 spsk.citronsaft
 
 Tilbehør:
1,2 kg.kartofler
 


Opskrift:

Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver (f.eks. i en food-processor). Læg kartoffelskiverne i et smurt ildfast fad, drys med salt og peber, og bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 30 minutter, til de næsten er møre.

Skær fileterne i stykker på ca. 6 cm. Læg dem oven på kartoffelskiverne, og drys med salt og peber. Pres saft af citronen, og hæld saften over fisken. Drys esdragon over fisken, og sæt fadet i ovnen igen ved 175 grader i ca. 30 minutter. Dæk fadet med et låg eller sølvpapir de sidste 15 minutter.

Skær champignoner i skiver. Hak hvidløget eller pres det gennem en hvidløgspresse. Svits hvidløget i olie i en mindre gryde. Sluk for gryden, og tilsæt citronsaften. Hæld den lune blanding over champignonerne. Lun herefter ærterne i gryden, og bland dem med champignonerne.

Servér den esdragondampede hellefisk med kartoffelskiver og marinerede champignoner og ærter til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12314 gange,
og udskrevet 681 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu