Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Esdragondampet hellefisk med marinerede champignoner og ærter

Esdragondampet hellefisk med marinerede champignoner og ærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.hellefiskfileter
1/2 tsk.salt
 peber
1/2 citron
1 spsk.hakket, frisk esdragon eller 1 tsk. tørret
 
250 g.champignoner
400 g.ærter (frosne)
1 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
1 spsk.citronsaft
 
 Tilbehør:
1,2 kg.kartofler
 


Opskrift:

Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver (f.eks. i en food-processor). Læg kartoffelskiverne i et smurt ildfast fad, drys med salt og peber, og bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 30 minutter, til de næsten er møre.

Skær fileterne i stykker på ca. 6 cm. Læg dem oven på kartoffelskiverne, og drys med salt og peber. Pres saft af citronen, og hæld saften over fisken. Drys esdragon over fisken, og sæt fadet i ovnen igen ved 175 grader i ca. 30 minutter. Dæk fadet med et låg eller sølvpapir de sidste 15 minutter.

Skær champignoner i skiver. Hak hvidløget eller pres det gennem en hvidløgspresse. Svits hvidløget i olie i en mindre gryde. Sluk for gryden, og tilsæt citronsaften. Hæld den lune blanding over champignonerne. Lun herefter ærterne i gryden, og bland dem med champignonerne.

Servér den esdragondampede hellefisk med kartoffelskiver og marinerede champignoner og ærter til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12050 gange,
og udskrevet 660 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu