Rissalat med hellefisk, appelsiner og nødder

Rissalat med hellefisk, appelsiner og nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4 dl.ris, gerne basmatiris (240 g)
600 g.hellefiskfilet
 salt
 peber
1-2 appelsiner
50 g.valnøddekerner
 
 Dressing:
1 spsk.olivenolie
1 tsk.hvidvinseddike
1 tsk.hakket, frisk esdragon eller 0.5 tsk. tørret
 
Opskrift:
Kog risene efter anvisningen på pakningen, og lad dem afkøle. Skær hellefiskfileterne i stykker på ca. 3 x 3 cm, og drys dem med lidt salt og peber. Damp fiskestykkerne i ovnen ved 200 grader i 5 minutter eller i mikrobølgeovn på fuld effekt i 3-5 minutter. Lad fisken afkøle

Skræl appelsinerne, og del dem i stykker (fileter) uden hinde. Bland de afkølede ris med valnøddekerner og appelsinfileter i en skål. Anret fisken ovenpå.

Bland dressingen af olivenolie og hvidvinseddike, hæld dressingen over rissalaten, og pynt med esdragon.


karakterer:
Opskriften er vist 7054 gange,
og udskrevet 147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu