Krebsehalesalat

Krebsehalesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Krebsehalesalat, billede 4 Krebsehalesalat, billede 1 Krebsehalesalat, billede 2 Krebsehalesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.mayonnaise
200 g.kogte krebsehaler
25 g.kogte suppehorn
150 g.aspargessnitter
 
Opskrift:
Mayonnaisen smages til med lidt af aspargessuppen og blandes med ris eller nudler, kogt krebsehaler og aspargessnitter. Pyntes med dild.





karakterer:
Opskriften er vist 26117 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu