Hindbærtærte med tosca

Hindbærtærte med tosca, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : Debse

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.smør
180 g.hvedemel
40 g.sukker
2 spsk.vand
 
100 g.smør
70 g.hakkede mandler
125 g.sukker
2 spsk.hvedemel
2 spsk.mælk
1 tsk.Vaniljesukker
 
200 g.hindbær
1 spsk.kartoffelmel
 
Opskrift:
smuldr smørret grynet i mel og sukker, saml derefter dejen med vand.
tryk dejen ud í en smurt tærteform ( 24 cm) og stil den i køleskab ca. 30 min.

Tosca:
bland alle ingredienser, undtaget vaniljesukker i en gryde. kog det nogle minutter under konstant omrøring. Tag gryden af varmen og tilsæt vaniljesukker.

tænd ovnen på 200 grader. prik tærtebunden med en gaffel og forbag den i 10 min. midt i ovnen. lad den køle af.

bland de frosne hindbær med kartoffelmel og bred dem ud over tærtebunden. Fordel toscamassen over og bag tærten færdig ( 20 min.) lad tærten køle af og server evt. med flødeskum eller cremefraiche.

Tips:

Jeg plejer at lave ½ gang tosca, men det er hver sin smag.





karakterer:
Opskriften er vist 12702 gange,
og udskrevet 280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-04 16:01:52
Kagen kan laves med mange forskellige bær, alt efter hvad man lige har i haven/fryseren

  -   2010-04-03 16:35:38
Jeg mener selvfølgelig at jeg plejer at lave ½ gang MERE tosca.

  -   2010-04-03 16:34:25
I tips mener jeg selvfølgelig at jeg plejer at lave en