Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefisk og urter i mikroovn

Hellefisk og urter i mikroovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.hellefiskfilet
2 storeporrer
1 fennikel
4 storegulerødder
1 gul peberfrugt
 
 Citronsauce:
15 g.margarine
3 spsk.hvedemel
5 dl.fiskebouillon
1/2-1 citron
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
4 dl.ris (240 g)
 


Opskrift:

Kog risene efter anvisningen på pakken. Skær porrerne i tynde skiver og fennikel, gulerødder og peberfrugt i små stykker. Læg dem i et fad, der dækkes med plastfolie (til mikrobølgeovn) eller et låg. Giv grøntsagerne fuld effekt i mikrobølgeovnen i 3-5 minutter, til de næsten er møre.

Skær hellefisken i 5 cm tykke skiver og læg stykkerne på de dampede grøntsager. Lav citrosaucen ved at presse citronen til saft. Bland margarine, mel og fiskebouillon i en tykbundet gryde, og bring det i kog under pisknning. Smag til med citronsaften, salt og peber.

Hæld saucen over grøntsager og fisk, og sæt fadet i mikrobølgeovnen ved fuld effekt i ca. 10 minutter.

Servér risene til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10215 gange,
og udskrevet 245 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu