Flydende brombærtærte
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm ovnen til 180 grader C.
Rul butterdejen lidt tyndere og skær en cirkel i den med en diameter på 22-28 cm. Læg dejcirklen i en stor tærteform eller ovnfast fad med en diameter på mindst 28 cm. Smelt smør, farin, sirup og vand sammen i en kasserolle, giv det et opkog og hæld det over bærrene. Bag tærten på næstnederste rille i den varme ovn i ca. 40 minutter. |
|
Opskriften er vist 8019 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne