Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dampet hellefisk med pebersauce

Dampet hellefisk med pebersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.hellefiskfilet
 
 Kogelage:
3/4 l.vand
1 spsk.salt
2 dl.hvidvin
1 lillestykke tørret ingefær
 
 Pebersauce:
2 storemodne røde peberfrugter
1 lilleløg
20 g.smør
2 dl.kogelage
4 dl.fløde
 salt
 
 Tilbehør:
1,2 kg.kartofler
400 g.fine ærter(frosne)
 


Opskrift:

Skær hellefisken i skrå stykker på 8-10 cm. Lav kogelagen ved at hælde vand, salt og hvidvin og ingerfær i en stor gryde, og bring det i kog. Læg hellefiskfileterne i kogelagen, og kog dem i ca. 15 minutter. Læg fiskestykkerne på et fad, og hold dem varme (under låg eller sølvpapir).

Sæt kartoflerne over at koge i letsaltet vand. Skær peberfrugterne i grove tern, og skær løget i kvarte. Svits peberfrugt og løg i smør i en gryde, hæld kogelagen over, og lad det simre i ca. 5 minutter, til peberfrugterne er møre. Tilsæt fløde, og kog det hele ind til 2/3 i ca. 15 minutter.

Blend peberfrugtblandingen i en blender eller food-processor, og hæld den tilbage i gryden. Smag til med salt. Damp de fine ærter efter anvisning på pakningen.

Anret hellefiskstykkerne på et fad sammen med ærterne og servér pebersaucen og kartofler til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 23327 gange,
og udskrevet 892 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Thorbjørn  -  2011-02-03 15:58:49
15 minutter må være en trykfejl?? - højst aller højst 10 minutter - jeg gav dem 7 minutter - og de var fine


Charlotte  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg synes at den er god :D Dog skal fisken ikke have helt så meget tid, da den bliver lidt for "blød" . kan godt lide at der er bare lidt at tygge i ;)