stykke tørret ingefær1 lille stykke tørret ingefær
Pebersauce: Pebersauce:
2
store
modne røde peberfrugter2 store modne røde peberfrugter
1
lille
løg1 lille løg
20
g.
smør20 g. smør
2
dl.
kogelage2 dl. kogelage
4
dl.
fløde4 dl. fløde
salt salt
Tilbehør: Tilbehør:
1,2
kg.
kartofler1,2 kg. kartofler
400
g.
fine ærter(frosne)400 g. fine ærter(frosne)
Opskrift:
Skær hellefisken i skrå stykker på 8-10 cm. Lav kogelagen ved at hælde vand, salt og hvidvin og ingerfær i en stor gryde, og bring det i kog. Læg hellefiskfileterne i kogelagen, og kog dem i ca. 15 minutter. Læg fiskestykkerne på et fad, og hold dem varme (under låg eller sølvpapir).
Sæt kartoflerne over at koge i letsaltet vand. Skær peberfrugterne i grove tern, og skær løget i kvarte. Svits peberfrugt og løg i smør i en gryde, hæld kogelagen over, og lad det simre i ca. 5 minutter, til peberfrugterne er møre. Tilsæt fløde, og kog det hele ind til 2/3 i ca. 15 minutter.
Blend peberfrugtblandingen i en blender eller food-processor, og hæld den tilbage i gryden. Smag til med salt. Damp de fine ærter efter anvisning på pakningen.
Anret hellefiskstykkerne på et fad sammen med ærterne og servér pebersaucen og kartofler til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(6 stemmer)
Opskriften er vist 24407 gange, og udskrevet 923 gange.
Kommentarer
Thorbjørn - 2011-02-03 15:58:49 15 minutter må være en trykfejl?? - højst aller højst 10 minutter - jeg gav dem 7 minutter - og de var fine
Charlotte - 0000-00-00 00:00:00 Jeg synes at den er god :D Dog skal fisken ikke have helt så meget tid, da den bliver lidt for "blød" . kan godt lide at der er bare lidt at tygge i ;)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider