lidt fløde til stuvning af spinat lidt fløde til stuvning af spinat
100
g.
rejer 100 g. rejer
sauce: sauce:
opbagt mælkesovs, brug evt. resten af fløden opbagt mælkesovs, brug evt. resten af fløden
1
skvæt
hvidvin 1 skvæt hvidvin
5
hårdkogte æg i tern 5 hårdkogte æg i tern
1
ds.
asparges-snitter 1 ds. asparges-snitter
100
g.
rejer 100 g. rejer
Opskrift:
Butterdejspladerne optøes på en tallerken ca. 1 time før brug. Spinaten varmes i en stegepande i en anelse olie ved lavt blus og stuves med fløde - smag til med sukker og salt. Rul butterdejspladerne ud til ca. 20 x 20 cm. Læg ca. 100g fisk på hver plade. Drys med lidt salt og peber, og læg spinatstuvning samt rejer ovenpå. Træk hjørnerne af butterdejen op mod midten og luk dejen sammen til en pakke med lidt vand. Sæt pakkerne en 200 grader varm ovn i ca. 45 minutter. (Fisken er færdig-tilberedt længe før butterdejen, så når dejen har en smuk gylden farve, kan hele molevitten tages ud af ovnen.) Lad de indbagte fisk køle af i ca. 10 minutter før servering. Æg, asparges og rejerne varmes i sovsen - tilsæt et skvæt hvidvin.
Serveres med Pillede asparges-kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 8745 gange, og udskrevet 245 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider