Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagt hellefisk i sauce

Indbagt hellefisk i sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
5 stk.butterdejsplader (frosne)
400-500 g.filét af hellefisk
450 g.hakket spinat
 lidt fløde til stuvning af spinat
100 g.rejer
 
 sauce:
 opbagt mælkesovs, brug evt. resten af fløden
1 skvæthvidvin
5 hårdkogte æg i tern
1 ds.asparges-snitter
100 g.rejer
 


Tilbehør:
Pillede asparges-kartofler.
Opskrift:

Butterdejspladerne optøes på en tallerken ca. 1 time før brug. Spinaten varmes i en stegepande i en anelse olie ved lavt blus og stuves med fløde - smag til med sukker og salt. Rul butterdejspladerne ud til ca. 20 x 20 cm. Læg ca. 100g fisk på hver plade. Drys med lidt salt og peber, og læg spinatstuvning samt rejer ovenpå. Træk hjørnerne af butterdejen op mod midten og luk dejen sammen til en pakke med lidt vand. Sæt pakkerne en 200 grader varm ovn i ca. 45 minutter. (Fisken er færdig-tilberedt længe før butterdejen, så når dejen har en smuk gylden farve, kan hele molevitten tages ud af ovnen.) Lad de indbagte fisk køle af i ca. 10 minutter før servering. Æg, asparges og rejerne varmes i sovsen - tilsæt et skvæt hvidvin.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8056 gange,
og udskrevet 195 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu