Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dennis' Whiskysovs

Dennis' Whiskysovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Dennis

Indsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.fløde
0.5 dl.ketchup
1 spsk.whisky
0.333 oksebulion
0.5 tsk.carry
0.5 tsk.paprika
1 tsk.rosmarin
 salt
 peber
 
Opskrift:
Alt røres sammen og opvarmes til det koger, dernæst tilsættes 2 tsk majsstivelse opløst i 1 dl vand.

Tips:

En af de nemmeste sovs at lave, og så smager den bare ekstremt godt. Alle som smager den syntes den smager bedre en Jensens whiskysovs :D


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (12 stemmer)

Opskriften er vist 17311 gange,
og udskrevet 431 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jette  -  2014-11-30 13:59:50
Sovsen er nem, og der er ingen dyre eller indviklede ingredienser i. Jeg brugte fløde og mælk - ingen vand og kom maizena i fra start. Tilsatte en lille smule smør, for at afrunde smagen. Rigtig, rigtig lækker sovs.

Martin, Vejle  -  2012-03-09 21:43:22
Super god sovs. Ingen Jensens sovs her i huset længere :) Jeg puttede bare 1 okseterning i sovsen der hvor der står 1/3 oksebouillon. Brugte også lidt mere ketchup(1 dl).

E.G.  -  2010-12-28 14:46:37
"0.33 oksebulion"... er det 1/3 oksebouillon-terning? Eller er det 1/3 dl flydende (opløst) bouillon? Glæder mig til at prøve din sovs :)

Helle Krath  -  2010-09-30 12:27:59
Det må jeg sige, er kanon sovs :) og nem