Rusisk påskedessert

Rusisk påskedessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : erik

Indsendt :

Ingredienser:
400 g.kvark
100 g.smør
50 g.mandler
1 dl.hakket kandiseret frugt
2 æggeblommer
75 g.sukker
1 dl.piskefløde
0.5 stang vanille
 
Opskrift:
smut mandlerne og hak dem groft
bland dem med frugterne som skal være så farvestrålende som muligt
pisk æggeblommerne grundigt med sukker i en tykbundet kasserolle
hæld varm fløde i kom vanille og stang i og rør hele tiden over svag varme til cremen er tyk og jævn
rør jævnligt mens den køler af fjern vanillestang
rør det blødgjorte let og luftig og tilsæt cremen og halvdelen af frugterne
rør kvarken i
kom det i et opvredet gaze i et dørslag
fold stoffet ind over og kom let præs på sæt det i køleskab natten over
vend desserten ud på et fad og pyndt med resten af frugterne som klappes fast. serveres med portvin.


karakterer:
Opskriften er vist 4847 gange,
og udskrevet 55 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu