Hellefisk i citron

Hellefisk i citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1500 g.filet af hellefisk
2-3 helepeber
1 citronkrydderier, gerne italienske krydderurter eller franske krydderurter
 
Opskrift:
Et fad dækkes med staniol smøres med lidt olie. Fisken lægges ned og dækkes med peber og krydderier citronen presses over fisken. Lukkes til med staniol og sættes i ovnen der er forvarmet til ca. 200 grader. Fisken er færdig efter ca. 20 - 25 min.

Serveres straks med ris og flutes og en god flaske hvidvin.

Tips:

Hellefisk er en fed fisk så sovs er overflødigt.


karakterer:
Opskriften er vist 29731 gange,
og udskrevet 940 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor mange personer?