Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefisk i citron

Hellefisk i citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
1500 g.filet af hellefisk
2-3 helepeber
1 citronkrydderier, gerne italienske krydderurter eller franske krydderurter
 


Tilbehør:
Jasminris og hvidløgsflutes
Opskrift:

Et fad dækkes med staniol smøres med lidt olie. Fisken lægges ned og dækkes med peber og krydderier citronen presses over fisken. Lukkes til med staniol og sættes i ovnen der er forvarmet til ca. 200 grader. Fisken er færdig efter ca. 20 - 25 min. Serveres straks med ris og flutes og en god flaske hvidvin.

Tips:

Hellefisk er en fed fisk så sovs er overflødigt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (23 stemmer)

Opskriften er vist 28430 gange,
og udskrevet 911 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor mange personer?