fersk filet af hellefisk 750 g. fersk filet af hellefisk
4
porrer, fintsnittede 4 porrer, fintsnittede
1
fennikelknold 1 fennikelknold
salt salt
peber peber
citronsaft citronsaft
1
dl.
grønsagsbouillon eller vand 1 dl. grønsagsbouillon eller vand
2
spsk.
persille, hakket 2 spsk. persille, hakket
Kraft Light Creme Fraiche eller Kraft Rhode Island dr. Kraft Light Creme Fraiche eller Kraft Rhode Island dr.
Opskrift:
Skær fisken i portionsstykker. Kom porrerne i et ovnfast fad. Skær fennikelknolden midt igennem og skær rodskiven ud med et kegleformet snit. Skær den herefter i skiver. Læg den mellem porrerne i fadet. Kom fisken herpå. Dryp med citron og drys salt og peber på.
Hæld væde i fadet. Læg folie over og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 25 min. Drys persille på retten og servér Kraft dressing til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 34818 gange, og udskrevet 1149 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider