Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Blåmuslinger med Rochefort

Blåmuslinger med Rochefort, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Peter Broholm

Indsendt :


Blåmuslinger med Rochefort, billede 4 Blåmuslinger med Rochefort, billede 1 Blåmuslinger med Rochefort, billede 2 Blåmuslinger med Rochefort, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.Blåmusninger
3 dl.hvidvin
 
 Sovs:
150 g.Rochefort
2.5 dl.creme fraiche
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Kogning:
Rens muslingerne grundigt og kasser de muslinger der ikke lukker sig ved et let slag mod køkkenbordet.

Bring hvidvinen i kog og hæld muslingerne i, læg låg på gryden og damp i ca. 7 min.

Muslingerne tages op med hulske kasser de muslinger der ikke åbner sig. Fjern evt. den tomme skal inden servering.


Sovs:
Fonden koges ind til det halve, rochefort eller anden blåskimmelost tilsættes sammen med creme fraiche og piskefløde som bringes i kog, til slut monteres med smør.

Serveres evt. med lidt dild og et godt brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (12 stemmer)

Opskriften er vist 15318 gange,
og udskrevet 253 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu