Blåmuslinger med Rochefort
Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger Fryseegnet : Nej Indsendt af : Peter Broholm Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kogning:
Rens muslingerne grundigt og kasser de muslinger der ikke lukker sig ved et let slag mod køkkenbordet. Bring hvidvinen i kog og hæld muslingerne i, læg låg på gryden og damp i ca. 7 min. Muslingerne tages op med hulske kasser de muslinger der ikke åbner sig. Fjern evt. den tomme skal inden servering. Sovs: Fonden koges ind til det halve, rochefort eller anden blåskimmelost tilsættes sammen med creme fraiche og piskefløde som bringes i kog, til slut monteres med smør. Serveres evt. med lidt dild og et godt brød. |
|
Opskriften er vist 22152 gange,
og udskrevet 361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Mogens - 2021-05-16 19:40:23 Vi nyder ofte muslinger, og det er en god opskrift. Dog behøver man ikke så meget fløde og creme fraise. Der bliver meget sovs, men lækker er den. Muslingerne blive kølet meget ned, medens vi venter på at sovsen skal koge ind. Det er ikke en slankeret hvis man følger opskriften til punkt og prikke.😄 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne