Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æg a la Egtved

Æg a la Egtved , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 personer

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : larsrikart

Indsendt :



Ingredienser:
2 skiverrugbrød (helst fuldkorn)
4 æg
100 g.frisk spinat
4 skiverbacon
2 spsk.olivenolie
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Steg bacon på panden, helst ved svag/middel varme i lang tid og læg bacon til afdryp på et stykke køkkenrulle.
1 fed hvidlæg skæres i tynde skiver og brunes i baconfedt. Når de er brune tilsættes spinatblade, olivenolie, salt og peber. Spinatbladene svitses i 2-3 minutter til der kommer lidt væde(som evt. fjenes med en ske).
Spinat deles i 4 portioner som lægges på hver en halv skive rugbrød.
Steg de 4 æg, som spejlæg og ved dem kort før de ere færdige.
Læg de færdige spejlæg ovenpå spinat og bacon ovenpå spejlæg.
Krydder de færdige "madder" med lidt peber.

Tips:

Serveres med cafe latte el. lign. Retten falder ind under KISS kost (høj protein, lav sukker og stivelse). Det er en sund udgave af Eggs Benedict.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2971 gange,
og udskrevet 68 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu