Kalkun/grønsagssuppe

Kalkun/grønsagssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : michael

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
400 g.kalkun i små tern
100 g.finthakkede løg
300 g.finthakkede rød peberfrugt
300 g.finthakkede gul peberfrugt
200 g.finthakkede aubergine
200 g.gulerødder i tynde skiver
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 paprika
 evt.allround krydderi
1 bouillonterning, grønsags
5 dl.vand
0.5 dl.hvedemel
 meget lidt olivenolie
 
Opskrift:
Svits løg og auberginer i olien.
Opløs bouillonterning i4 dl vand og hæld det i gryden. Tilsæt så Kalkunkødet, rød og gul peber, gulerødder samt knust hvidløg. lav en meljævning med den sidste dl vand og hæld det i
smag herefter til med krydderierne
og der skal efter min smag en del paprika i og lad det småkoge i ca 25 min

Tips:

Kan evt. serveres med groft brød til


karakterer:
Opskriften er vist 5350 gange,
og udskrevet 89 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu