Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagt hellefisk med krydret fars

Indbagt hellefisk med krydret fars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.hellefiskfilet
 citronsaft
 salt
 peber
2 pladerbutterdej
 
 Fars:
125 g.hellefiskfilet
125 g.rejer
1 æg
2 spsk.piskefløde
 salt
 peber
 safran
 
 Bouillon-grøntsager:
600 g.grøntsager (blomkål, broccoli, porre, gulerod)
1 dl.grøntsagsbouillon
1 bdt.persille
 
 Sauce:
 Creme fraiche smagt til med citronsaft
 salt
 peber
 


Opskrift:

Fars: Hellefisk og rejer blendes. Æg, fløde og krydderier tilsættes. Farsen hviler et øjeblik.

Grøntsager:
Blomkål og broccoli skæres fri for de grove stilke. Porrer og gulerødder skæres i stave. Det hele dampes i grøntsagsbouillon i ca. 5 min. Drysses med hakket persille. Butterdejen rulles ud, hellefisken dryppes med citronsaft og drysses med salt og peber. Hellefisken lægges på butterdejen, og farsen fordeles ovenpå. Butterdejen lukkes omkring fyldet og gives et par snit, så dampen kan slippe ud. Bages i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min.

Serveres med bouillon-grøntsager og sauce.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8413 gange,
og udskrevet 158 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu