Hellefisk med grøntsagsmos og dild
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler og knoldselleri rengøres og koges ca. 20 min. Vandet hældes fra, grøntsagerne moses, mælk og margarine tilsættes. Smages til med salt og peber og muskat. Fisken skæres i mindre stykker, dryppes med citronsaft og drysses med salt og peber. Vand hældes ved, og fisken dampes i ovnen ca. 10-15 min. ved 200 grader.
Sauce: Margarine smeltes, og mel tilsættes. Fiskebouillon og mælk røres i. Det koger i 2-3 min. Fløde, sennep, dild, salt og peber røres i sammen med æggeblommen. Kartoffelmosen sprøjtes (sprøjtepose) i fadet langs med kanten. Saucen hældes over fisken, og der drysses med reven ost. Fadet sættes i ovnen i ca. 5-7 min. ved ca. 250 grader, til overfladen er gylden. |
|
Opskriften er vist 11349 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-02-01 19:15:38 Ganske lækker ret. Saucen er meget delikat. Retten vinder IKKE ved at man blander saucen og kartoffelmosen - disse bør (efter min mening) holdes hver for sig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne