Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æbleskiver (mælke og -ægallergiker)

Æbleskiver (mælke og -ægallergiker), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 

Varm DessertRet : Varm Dessert - Æbleskiver

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Andariel

Indsendt :



Ingredienser:
240 g.hvedemel
0.5 tsk.Natron
4 dl.Profylac (mælkeerstatning)
6 spsk.Æggeerstatning
50 g.Mælkefri margarine
 
 Til bagning:
 Palmin eller olie
 
Opskrift:
Pisk alle ingredienserne til en tyk jævning. Lad dejen hvile ½ time og hælde derefter i en kande.
Varm æbleskivepanden op og hæld en tsk smeltet palmin eller olie i hvert hul.
Fyld hullerne 3/4 med dej og bag ved jævn varme. Vend dem så snart de har dannet skorpe og er lysebrune.
Vend dem hele tiden så de bliver jævnt bagt.

Tips:

Hold dem varme efter bagning og drys (sigtet) flormelis over dem.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3167 gange,
og udskrevet 51 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu