Hellefisk med tomat og hvidløg

Hellefisk med tomat og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :
Hellefisk med tomat og hvidløg, billede 4 Hellefisk med tomat og hvidløg, billede 1 Hellefisk med tomat og hvidløg, billede 2 Hellefisk med tomat og hvidløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
600 gram Hellefiskfilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
  krydderurter
   
   
Opskrift:
Løg og hvidløg hakkes fint og dampes klare i olie.

Hellefiskfileterne drysses med salt og peber og lægges i et smurt ildfast fad. Løgblandingen kommes ved.

Tomaterne flåes, skæres i skiver og lægges i fadet. Smørklatter fordeles over retten.

Bages i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 20 minutter.

Pyntes med krydderurter. Servers mecd ris eller pasta.


karakterer:
Opskriften er vist 80700 gange,
og udskrevet 1771 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10209 (2430 kcal)
KJ pr. Pers. 2552 (607 kcal)
Vægt ialt 1338 gram
Vægt pr. Pers. 334 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 763 KJ (181 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 16.3 gram
Kulhydrat 3.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Michael R  -  2021-01-11 19:14:51
God nem hurtig