Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Hellefisk med tomat og hvidløg

Hellefisk med tomat og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Hellefisk med tomat og hvidløg, billede 4 Hellefisk med tomat og hvidløg, billede 1 Hellefisk med tomat og hvidløg, billede 2 Hellefisk med tomat og hvidløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
600 gram Hellefiskfilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
  krydderurter
   
   


Opskrift:

Løg og hvidløg hakkes fint og dampes klare i olie.

Hellefiskfileterne drysses med salt og peber og lægges i et smurt ildfast fad. Løgblandingen kommes ved.

Tomaterne flåes, skæres i skiver og lægges i fadet. Smørklatter fordeles over retten.

Bages i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 20 minutter.

Pyntes med krydderurter. Servers mecd ris eller pasta.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (33 stemmer)

Opskriften er vist 76411 gange,
og udskrevet 1688 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu