| |
|
Hellefisk med tomat og hvidløg
Hellefisk med tomat og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Løg og hvidløg hakkes fint og dampes klare i olie.
Hellefiskfileterne drysses med salt og peber og lægges i et smurt ildfast fad. Løgblandingen kommes ved.
Tomaterne flåes, skæres i skiver og lægges i fadet. Smørklatter fordeles over retten.
Bages i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 20 minutter.
Pyntes med krydderurter.
Servers mecd ris eller pasta.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9
(33 stemmer)
Opskriften er vist 79364 gange, og udskrevet 1756 gange.
| |
|
|
KJ total 10209 (2430 kcal)
KJ pr. Pers. 2552 (607 kcal)
Vægt ialt 1338 gram
Vægt pr. Pers. 334 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 763 KJ (181 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 16.3 gram
Kulhydrat 3.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Michael R - 2021-01-11 19:14:51 God nem hurtig
|
|