Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lobescowes

Lobescowes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Suppekød, lidt steg eller skinke - gerne rester fra dagen forinden
 Kolde, kogte kartofler (samme mængde kartofler som kød)
 Smør
 løg
 lidt suppe
 salt
 et par laurbærblade
 hele peberkorn
 


Opskrift:

Suppekød, lidt steg eller skinke - gerne rester fra dagen forinden. Kolde, kogte kartofler (samme mængde kartofler som kød). Smør, løg, lidt suppe, salt, et par laurbærblade og hele peberkorn

"Til denne ret kan man bruge suppekød, steg og skinke, der er blevet tilovers. Alt skal skæres i små tern. Der skal være ligeså mange kartofler som man har kød.

Et stykke fedt eller smør kommes i en kasserolle, heri brunes løgene. Derpå kommes kødet i, når dette er stegt omtrent i 5 minutter, hælder man kartoflerne og lidt suppe i kasserollen. Lobescow’sen krydres med salt, et par laurbærblade og nogle få hele peberkorn. Det hele koges, indtil det er en jævn masse, og lige før anretningen røres et stykke smør i".

Tips:

En rigtig "herreret". I dag serveres den med rødbeder og sennep samt et godt glas øl og lidt "kartoffeljuice".







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8307 gange,
og udskrevet 63 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu