Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gratin Gortschakoff

Gratin Gortschakoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 En portion melede, kogte kartofler
 smør
2 æg
 sennep (ikke for stærk)
 rasp
 Kogt oksebryst
 


Opskrift:

Kartofler skrælles, koges og passeres igennem purésigten (i dag ville vi bruge el-håndpiskeren). Kartoffelmosen røres med smør, æg og sennep. "Man må tage sig i agt for at den ikke bliver for lind". Smør et ovnfast fad, drys med fintrevet rasp, læg et lag af den kogte kartoffelmos, "herpå lægges ligesom en stjerne skiver af kogt, sprængt oksebryst". Når fadet således er fyldt lagvis, bestrøs den med rasp, drysses med smeltet smør, og gratinen bages ca. ½ time ved 200 .

Man kan med fordel erstatte den kogte oksebryst med skinke.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10125 gange,
og udskrevet 119 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
friskopgravede peberrod rives o tilsættes en kvart liter piskefløde


  -  0000-00-00 00:00:00
blandede rodfrugter er eminent at blande i kartoffelmosen