Pavlova med granatæble og chokolade

Pavlova med granatæble og chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Lena

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 æggehvider
1 knsp.salt
2 tsk.eddike
350 g.sukker
 
5 dl.piskefløde
1 granatæble
100 g.Mørk chokolade
 
Opskrift:
Kom æggehviderne i en stor skål med en knivspids salt.
Pisk æggehviderne helt stive.
Tilsæt eddike, og pisk sukkeret i æggehviderne lidt ad gangen, indtil du får en glat og skinnende marengsmasse. Eddiken stabiliserer dejen, så den får en sejere struktur og bliver lettere at forme. Hæld dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Form den til en stor maregnsbund.
Bag i ovnen ved 150 grader i ca. 1 time. Kagen er færdig, når den er sprød udenpå, men stadig sej indeni. Sluk ovnen, og lad kagen køle af inde i ovnen.
Pisk fløden stiv, og hæld ud på den kolde marengsbund.
Skær granatæblet over og bank på den med en træske så alle kernene kommer ud, drys dem over fløden. Hak chokoladen grovt og fordel på kagen.





karakterer:
Opskriften er vist 10059 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-18 15:53:17
Super lækker dessert. Nem at lave, og egner sig fint som dessert når man har gæster. Mine gæster var vilde med den.... og jeg var bare glad der var rester til mig... ;)

  -   2010-03-09 11:04:24
Variere gerne med frugten, smager også lækkert med friske bær.