Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brændenældesuppe med sennepsæg

Brændenældesuppe med sennepsæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Sif drost

Indsendt :



Ingredienser:
 Suppe:
100 g.brændenældetopskud
75 g.kørvel
1 skalotteløg
1 spsk.smør
1.5 l.grønsagsbouillon
3 spsk.hvedemel
2 spsk.blødt smør
 salt
 peber
 
 Sennepsæg:
6 æg
1 spsk.grov sennep
3 spsk.hakket purløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Suppe: Læg brændenælderne i blød i saltet koldt vand. Salt renser. Skyl brændenælderne grundigt flere gange. Der kan gemme sig meget jord. Skyl kørvelen.
Skær løget fint. Svits løget i smørret til det falder sammen. Tilsæt brændenælder og kørvel. Hæld bouillon på og kog suppen i et par minutter. Rør blødt smør og mel sammen til en smørbolle. Læg smørbollen i suppen og kog videre i 2 min. uden at røre i suppen. Herefter røres smørbollen ud i suppen, og suppen koges igennem yderligere et par minutter. Blend suppen med en stavblender.
Smag til med salt og peber.

Sennepsæg: Kog æggene så de er hårdkogte. Afkøl og pil æggene. Mos 3 af æggene med en gaffel. Rør sennep og purløg i. Smag til med salt og peber.
Halver de tre andre æg, tag blommerne ud og læg dem til side. Fordel æggeblandingen i de halve æg. Kør blommerne igennem en parmesanmølle til at pynte æggene med.
Anret suppen og server med de fyldte æg og brød.



karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4769 gange,
og udskrevet 108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-03-08 19:10:33
det bedste af det bedste