Hummersauce (rød)

Hummersauce (rød), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hummersauce (rød), billede 4 Hummersauce (rød), billede 1 Hummersauce (rød), billede 2 Hummersauce (rød), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.Skaller af hummere
250 g.smør
 
400 g.løg
200 g.gulerødder
200 g.porrer
 kviste timian
140 g.koncentreret tomatpure
20 Peberkorn, sorte
3 laurbærblade
2 spsk.paprika edelsuss
1 tsk.cayennepeber
 
20 dl.fiskefond
7.5 dl.hvidvin
 
5 spsk.hvedemel
5 dl.piskefløde
2 spsk.cognac
 
Opskrift:
Skallerne ristes godt af, grønsager, tomatpure, peberkorn, laurbærblade, paprika, cayennepeber tilsættes og del hele vendes godt rundt.


Hvidvin og fonden tilsættes og det hele koges godt igennem 1-1½ time.


Skallerne sigtes fra og suppen kommes tilbage i gryden og står lidt inden melet drysses over, når melet er opsuget piskes suppen godt igennem, bringes i kog og spædes op med fløde, smages til med salt, peber og cognac.





karakterer:
Opskriften er vist 27479 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu