Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hvedbrød med klid og grahamsmel

Hvedbrød med klid og grahamsmel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
2 dl.grahamsmel
1 dl.klid
1.5 dl.kogende vand
3 dl.varmt vand
0.5 pk.gær
1 tsk.salt
400 g.hvedemel
 
Opskrift:
Kom grahamsmel og klid i en skål, hæld det kogende vand over. Rør blandingen sammen og lad det stå et døgn eller natten over, tildækket med film og ved køkkentemperatur.
Rør derefter det varme vand i og lad blandingen blive lunken, før gæren smuldres i, og røres ud.
Tilsæt salt og det meste af melet. Lad dejen hæve ca. ½ time.
Ælt det igennem igen på et melet bord. Form dejen til et brød og læg det i en form eller på pladen. Efterhæver ca. 1 time.
Brødet bages ved 200 grader ca. 30 min., til det er gyldent.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5177 gange,
og udskrevet 76 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu