Kødet afpudses og skæres i tern. på 3x3 cm.
Kantarellerne renses uden brug af vand, og skæres evt. i mindre stykker.
Lagen fra de konserverede sies fra og gemmes.
Kødet brunes i fedtstof.
Kantarellerne tilsættes og svitses til væden er fordampet.
Melet drysses over og der røres til melet er opsuget.
Der spædes med bouillon og evt. lidt svampelage og krydres med salt og peber.
Koges ved svag varme under låg i ca. 15 min.
Fløden tilsættes og retten koges yderligere ca. 15 min. til kødet er mørt.
Der smages til med timian og retten serveres med kartofler og salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 15890 gange, og udskrevet 406 gange.
Kommentarer
- 2009-06-21 18:41:28 Det smager også superlækkert med kalvekød
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider