Lammegryde med kantareller
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet afpudses og skæres i tern. på 3x3 cm.
Kantarellerne renses uden brug af vand, og skæres evt. i mindre stykker.
Lagen fra de konserverede sies fra og gemmes.
Kødet brunes i fedtstof. Kantarellerne tilsættes og svitses til væden er fordampet. Melet drysses over og der røres til melet er opsuget. Der spædes med bouillon og evt. lidt svampelage og krydres med salt og peber. Koges ved svag varme under låg i ca. 15 min. Fløden tilsættes og retten koges yderligere ca. 15 min. til kødet er mørt. Der smages til med timian og retten serveres med kartofler og salat. |
|
Opskriften er vist 19607 gange,
og udskrevet 491 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-06-21 18:41:28 Det smager også superlækkert med kalvekød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne