Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammegryde med kantareller

Lammegryde med kantareller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Lammegryde med kantareller, billede 4 Lammegryde med kantareller, billede 1 Lammegryde med kantareller, billede 2 Lammegryde med kantareller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.lammebov uden ben
1 l.friske kantareller
 smør
2 spsk.hvedemel
2 dl.bouillon
2 dl.piskefløde
 salt
 hvid peber
1 tsk.timian, tørret
 


Opskrift:

Kødet afpudses og skæres i tern. på 3x3 cm. Kantarellerne renses uden brug af vand, og skæres evt. i mindre stykker. Lagen fra de konserverede sies fra og gemmes.

Kødet brunes i fedtstof. Kantarellerne tilsættes og svitses til væden er fordampet. Melet drysses over og der røres til melet er opsuget. Der spædes med bouillon og evt. lidt svampelage og krydres med salt og peber. Koges ved svag varme under låg i ca. 15 min.

Fløden tilsættes og retten koges yderligere ca. 15 min. til kødet er mørt.

Der smages til med timian og retten serveres med kartofler og salat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14289 gange,
og udskrevet 338 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-06-21 18:41:28
Det smager også superlækkert med kalvekød