karry - gerne den stærke med chili2 spsk. karry - gerne den stærke med chili
1
fed
knust hvidløg1 fed knust hvidløg
1
ds.
flåede tomater1 ds. flåede tomater
2
dl.
vand2 dl. vand
1
fiskesuppeterning (grøntsagsterning kan også bruges)1 fiskesuppeterning (grøntsagsterning kan også bruges)
1
dl.
fløde1 dl. fløde
200
g.
frosne rejer200 g. frosne rejer
1
ds.
ferskner1 ds. ferskner
1
iceberg salat1 iceberg salat
Opskrift:
Løg, hvidløg og karry svitses. Tomater med saft tilsættes sammen med vandet og fisketerningen og saften fra fersknerne. Det koger lidt. Blendes - gerne med et viskestykke om hånden og armen. Flødes tilsættes og det smages til med karry og salt. Småkoger i 15 min.
Rejerne tilsættes frosne, de skal ikke koge bare varmes.
Ferskner og salat skæres i tern og skiver og tilsættes i tallerknen inden suppen hældes over. Hver portion serveres med en klat creme fraice i midten.
Det lyder umiddelbart ikke som den bedste sammensætning, men det er super lækkert. Serveres gerne sammen med et flute.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 13742 gange, og udskrevet 265 gange.
Kommentarer
- 2011-09-24 13:38:58 Super lækker suppe! Kan bestemt anbefales til når man får gæster.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider