Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tomat karrysuppe med rejer og icebergsalat

Tomat karrysuppe med rejer og icebergsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet men kun suppen ikke fyldet

Indsendt :



Ingredienser:
1 stort løg
2 spsk.karry - gerne den stærke med chili
1 fedknust hvidløg
1 ds.flåede tomater
2 dl.vand
1 fiskesuppeterning (grøntsagsterning kan også bruges)
1 dl.fløde
200 g.frosne rejer
1 ds.ferskner
1 iceberg salat
 
Opskrift:
Løg, hvidløg og karry svitses. Tomater med saft tilsættes sammen med vandet og fisketerningen og saften fra fersknerne. Det koger lidt. Blendes - gerne med et viskestykke om hånden og armen. Flødes tilsættes og det smages til med karry og salt. Småkoger i 15 min.
Rejerne tilsættes frosne, de skal ikke koge bare varmes.
Ferskner og salat skæres i tern og skiver og tilsættes i tallerknen inden suppen hældes over. Hver portion serveres med en klat creme fraice i midten.

Det lyder umiddelbart ikke som den bedste sammensætning, men det er super lækkert. Serveres gerne sammen med et flute.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 13742 gange,
og udskrevet 265 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-09-24 13:38:58
Super lækker suppe! Kan bestemt anbefales til når man får gæster.