Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Parmentier kartoffelsuppe

Parmentier kartoffelsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 porrer
 lidt smør til dampning af porrer
750 g.kartofler
1 l.bouillon
 dl.fløde
 
 


Tilbehør:
Små krutons, kan evt. købes. Løvstikke til pynt.
Opskrift:

Det hvide af tre porrer snittes fint og dampes i smør. Tilføj 750 gram kartofler, skåret i stykker, samt en liter lys bouillon, og kog det hastigt. Så snart kartoflerne er kogt, knuses de med et piskeris og passeres igennem et klæde. Den passende konsistens opnås ved at tilføje 2½ deciliter fløde, og smør tilsættes ved serveringen.

Garniture:
Små krutons, stegt i smør, og kørvelblade".( her kan også bruges løvstikke).







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10884 gange,
og udskrevet 147 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

brax  -  0000-00-00 00:00:00
nem,smager dejlig-kold-på en varm sommerdag