lidt smør til dampning af porrer lidt smør til dampning af porrer
750
g.
kartofler750 g. kartofler
1
l.
bouillon1 l. bouillon
2½
dl.
fløde2½ dl. fløde
Opskrift:
Det hvide af tre porrer snittes fint og dampes i smør. Tilføj 750 gram kartofler, skåret i stykker, samt en liter lys bouillon, og kog det hastigt. Så snart kartoflerne er kogt, knuses de med et piskeris og passeres igennem et klæde. Den passende konsistens opnås ved at tilføje 2½ deciliter fløde, og smør tilsættes ved serveringen.
Garniture:
Små krutons, stegt i smør, og kørvelblade".( her kan også bruges løvstikke).
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11596 gange, og udskrevet 189 gange.
Kommentarer
brax - 0000-00-00 00:00:00 nem,smager dejlig-kold-på en varm sommerdag
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider