Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Parmentier kartoffelsuppe

Parmentier kartoffelsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 porrer
 lidt smør til dampning af porrer
750 g.kartofler
1 l.bouillon
 dl.fløde
 
 
Opskrift:
Det hvide af tre porrer snittes fint og dampes i smør. Tilføj 750 gram kartofler, skåret i stykker, samt en liter lys bouillon, og kog det hastigt. Så snart kartoflerne er kogt, knuses de med et piskeris og passeres igennem et klæde. Den passende konsistens opnås ved at tilføje 2½ deciliter fløde, og smør tilsættes ved serveringen.

Garniture:
Små krutons, stegt i smør, og kørvelblade".( her kan også bruges løvstikke).


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11347 gange,
og udskrevet 183 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

brax  -  0000-00-00 00:00:00
nem,smager dejlig-kold-på en varm sommerdag