Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pers Linsesuppe

Pers Linsesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Per Fritz

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.Røde Linser
250 g.Gulerødder
200 g.Knoldselleri
6-8 tsk.hakket Persille
1 stor dåse Tomatpuré
1 glassoltørrede Tomater (olien hældes fra
3 ds.Kidney Bønner evt. m. Chili
1 ds.hakket Tomater
100 g.løg
3 fedHvidløg
15 dl.grøntsagsbouillon (3-4 tern)
 Vildt/ Kantarelfond
 
Opskrift:
Linserne skylles og koges i letsaltet vand. Vandet sies fra. Gulerødderne skrælles og skæres i skiver.Skyl og hak persillen. løgene pilles og hakkes.
Selleri skæres i tern.
Opløse bouillonterningerne i vandet og læg de forkogte linser, grøntsagerne, de hakkede tomater i gryden. Lad det småkoge i 30 min.
Når gryden tages af blusset, smages suppen til med vildt/kantarelfonden, evt. lidt rødvin, sherry, salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (9 stemmer)

Opskriften er vist 6644 gange,
og udskrevet 118 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu