Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nudelsuppe med kylling 02

Nudelsuppe med kylling 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Laura

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.kyllingelår
2 l.vand
1 løg
1-2 chilier
1 spsk.salt
 
 Suppefyld:
1 gulerod
3 forårsløg
100 g.grønne bønner
0.5 rød peberfrugt
100 g.svampe (fx. shitake eller mørk markchampignon)
125 g.æggenudler (2 firkanter)
 
 Tilbehør:
 evt.2 spsk. chiliolie eller
 olie rørt med tabsco
2-3 stilkedild
 
Opskrift:
1. kom kyllingelår i en gryde med koldt vand og kog op. skum grums på overfladen væk med en øse eller ske.

2. pil skrællen af løget og del det i to. kom det i vandet med flækket chilli og salt. lad kyllingelårene koge ved svag varme i ca. 1 time.
skum for urenheder undervejs.
(lav evt. trin 6-10 imens)

3. si suppen

4. tag kyllingen op og smid løg og chillien væk.

5. når du kan røre ved kyllingen skal du befri den for skind og ben og skær så kødet i mindre stykker.

6. skræl guleroden og skær i strimler eller tern.

7. skær roden af forårsløgene, skyl dem og skær dem i tynde ringe.

8. skyl bønnerne og nip enderne af. skær dem i mindre stykker.

9. vask peberfrugten, fjern stilk og kerner. skær den i små tern.

10. rens svampene og skær dem i tynde skiver.

11. sæt vand over til nudlerne.

12. kog suppen i en gryde. kom alle grønsagerne og kyllingekødet i og kog ca. 3 min.

13. kog æggenudlerne i rigeligt letsaltet vand ca. 5 min. hæld vandet fra og kom dem i suppen.

14. smag suppen til med salt og evt. chiliolie. drys med små duske dild.

Tips:

Læs opskriften grundigt igennem inden du skal lave den. Den kan godt tage noget tid at lave.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 8680 gange,
og udskrevet 131 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu