Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pandekager til kødfyld

Pandekager til kødfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
200 g.hvedemelmel
3 dl.mælk
1 dl.vand
4 æg
1/2 tsk.salt
25 g.smeltet margarine
 fedtstof til bagning
 


Opskrift:

Pisk alle ingredienserne sammen til en ikke for tyk, klumpfri pandekagedej. Lad dejen hvile mindst 1/2 time i køleskabet. Rør dejen igennem og spæd evt. lidt mere væske i, hvis dejen virker meget tyk.

Smelt fedtstoffet til bagningen. Hæld lidt af det smeltede fedtstof på en varm pande. Hæld lidt dej på ved pandeskaftet. Drej panden en omgang, så dejen fordeler sig jævnt over hele panden. Bag pandekagerne lysebrune på begge sider. Lad pandekagerne afkøle.

Af denne portion bliver der 10 - 12 pandekager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (12 stemmer)

Opskriften er vist 25580 gange,
og udskrevet 754 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kasper  -  2008-03-28 15:06:06
hej dkal man stege dem eller skal de bages


Steen  -  0000-00-00 00:00:00
For at undgå klumper i dejen, piskes æg og mælk sammen først.. Herefter blandes melet gradvis i...