Pandekager til kødfyld

Pandekager til kødfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
200 g.hvedemel
3 dl.mælk
1 dl.vand
4 æg
0.5 tsk.salt
25 g.smeltet margarine
 fedtstof til bagning
 
Opskrift:
Pisk alle ingredienserne sammen til en ikke for tyk, klumpfri pandekagedej. Lad dejen hvile mindst 1/2 time i køleskabet. Rør dejen igennem og spæd evt. lidt mere væske i, hvis dejen virker meget tyk.

Smelt fedtstoffet til bagningen. Hæld lidt af det smeltede fedtstof på en varm pande. Hæld lidt dej på ved pandeskaftet. Drej panden en omgang, så dejen fordeler sig jævnt over hele panden. Bag pandekagerne lysebrune på begge sider. Lad pandekagerne afkøle.

Af denne portion bliver der 10 - 12 pandekager.


karakterer:
Opskriften er vist 26986 gange,
og udskrevet 782 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

kasper  -  2008-03-28 15:06:06
hej dkal man stege dem eller skal de bages

Steen  -  0000-00-00 00:00:00
For at undgå klumper i dejen, piskes æg og mælk sammen først.. Herefter blandes melet gradvis i...