Madpandekager til kødfyld
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Pisk alle ingredienserne sammen til en ikke for tyk, klumpfri pandekagedej. Lad dejen hvile mindst 1/2 time i køleskabet. Rør dejen igennem og spæd evt. lidt mere væske i, hvis dejen virker meget tyk.
Smelt fedtstoffet til bagningen. Hæld lidt af det smeltede fedtstof på en varm pande. Hæld lidt dej på ved pandeskaftet. Drej panden en omgang, så dejen fordeler sig jævnt over hele panden. Bag pandekagerne lysebrune på begge sider. Lad pandekagerne afkøle. Af denne portion bliver der 10 - 12 pandekager. |
|
Opskriften er vist 28902 gange,
og udskrevet 815 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer kasper - 2008-03-28 15:06:06 hej dkal man stege dem eller skal de bages Steen - 2005-01-01 01:01:01 For at undgå klumper i dejen, piskes æg og mælk sammen først.. Herefter blandes melet gradvis i... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne