Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Apargessuppe med brunet smør og persille

Apargessuppe med brunet smør og persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sillemille

Indsendt :



Ingredienser:
1 bdt.hvide asparges
1 lille bdt kruspersille
100 g.løg
2 dl.hvidvin
8 dl.økologisk grøntsags eller hønseboullion
2 tsk.korianderfrø
30 g.smør eller 2 spsk. koldpresset rapsolie
3 spsk.maizena majsstivelse
 
Opskrift:
Skær de nederste 5 cm af aspargesene og skræl dem. Der skal skrælles så meget at de ikke bliver trevlede.
Skær aspargesene i 4 cm tykke stykker. Pil persillen i små buketter, udelad stilkene, skyld og tør dem grundigt. Stil aspargesstykker og persillebuketter til side.
Kom aspargesskræller og ender i en gryde med pillet løg i grove stykker, persille stilke, hvidvin, vand og boullion. Kog det op og lad suppen simre under låg i ca. 30 min.
Stød korianderfrø let og rist dem på en lille varm og tør pande, eller gryde, til de dufter. Pas på de ikke brænder på! Kom smør og persille på panden og kog ganske kort, til smørret er brunt. Hæld i en lille skål. Sigt suppen og pres al væden ud af grøntsagerne, kasser dem.
Kog suppen op og jævn den med maizena rørt ud i lidt koldt vand: pisk det i suppen under omrøring i en tynd stråle. Smag suppen til med boullion og evt. salt og peber.
Ved serveringen: Kog suppen op og kom aspargesstykkerne i. Kog dem i 3-4 minutter til de er møre, men stadig ganske let sprøde. Server med lille teske persillemør i hver portion.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6750 gange,
og udskrevet 122 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu