Lammegyros med rucolasalat

Lammegyros med rucolasalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gyros

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
400 g.lammegyros
2 bdt.rucolasalat
 lidt blandet salat
8 kryddertomater
1-2 lime, saften heraf
1 bdt.frisk basilikum
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm lidt af olien fra den marinerede lammegyros på en rummelig pande. Rist kødet 4-5 minutter. Krydr med salt og peber. Rens salaten og lad den dryppe af. Skær tomaterne i tern og vend dem sammen med den lune lammegyros. Pres limesaft henover. Vend det hele sammen med salaten og basilikum. Anret på fire tallerkner. Server med et godt brød og bagte hvidløg til.

Bagte hvidløg:
2 hele friske hvidløg halveres og pensles med lidt olivenolie. Drysses med salt og bages i 15-20 min. ved 180 grader.


karakterer:
Opskriften er vist 14645 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu