Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammegyros med rucolasalat

Lammegyros med rucolasalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gyros

Hovedingrediens : Lammekød - Lammegyros

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.lammegyros
2 bdt.rucolasalat
 lidt blandet salat
8 kryddertomater
1-2 lime, saften heraf
1 bdt.frisk basilikum
 olivenolie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Varm lidt af olien fra den marinerede lammegyros på en rummelig pande. Rist kødet 4-5 minutter. Krydr med salt og peber. Rens salaten og lad den dryppe af. Skær tomaterne i tern og vend dem sammen med den lune lammegyros. Pres limesaft henover. Vend det hele sammen med salaten og basilikum. Anret på fire tallerkner. Server med et godt brød og bagte hvidløg til.

Bagte hvidløg:
2 hele friske hvidløg halveres og pensles med lidt olivenolie. Drysses med salt og bages i 15-20 min. ved 180 grader.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 13631 gange,
og udskrevet 158 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu