Nem ny stuvet hvidkål med rødder

Nem ny stuvet hvidkål med rødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Tror det ikke

Indsendt af : Pulverheksen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 hvidkål
0.5 selleri
 eller 2 patinakker
 eller 2 persillerødder
Evt. alle 3 rodfrugter
2 løg
1 terning hønsebouillon
2 dl.vand
4 dl.mælk
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Kog det hele sammen til det mørner, - det sørger sellerien for, det tager ca 20 minutter, ellers jævn med Maizena.

Tips:

Dette er en anden udgave af stuvet hvidkål og kan bruges som tilbehør til frikadeller og lignende. Sellerien og de øvrige rodfrugter giver en god stærk smag, hvidkål og løg gør den sød.





karakterer:
Opskriften er vist 14627 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-16 15:17:26
Undskyld men hvor svært kan det være selv at regne ud, at man lige snitter tingene ud..

  -   2011-12-21 18:51:14
den er sørme da god nok ,,,ok, nok ikke for nybegyndere! MVH Monalisa

  -   2011-03-29 15:42:12
hvor er opskriften , skal de grovsnittes eller fint eller blendes eller bare koges som du skriver , har da aldrig nogensinde set så UFULDSTÆNDIG en opskrift.