Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Løgsauce

Løgsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Grønsagssaucer

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
½ dl.vand
50 g.hakket zittauerløg
 dl.cremefraiche 18% og cremefraiche 38% (lige dele af hver)
½ tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Kom vand og løg i en gryde og bring det i kog. Kog løgene ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt cremefraiche, salt og peber og varm saucen igennem i ca. 3 min. Smag til. Server saucen sammen med kartofler til fx frikadeller eller stegt flæsk.

Tips:

Saucen kan tilberedes af cremefraiche 38% alene.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10521 gange,
og udskrevet 206 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

ALM  -  2012-02-05 18:37:12
En Arla opskrift som er god til svinekødretter


Jeanette  -  0000-00-00 00:00:00
Skal der virkeligt to forskellige slags creme fraiche i?