Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kanelsnegle - de ÆGTE

Kanelsnegle - de ÆGTE, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Frandsen

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
3 dl.sødmælk
50 g.gær
4 æg
1 stang vanille
1 spsk.stødt kanel
1 spsk.stødt kardemomme
1 spsk.stødt ingefær
100 g.rørsukker
0.75 spsk.groft salt
200 g.blødt smør
 Hvedemel i en passende mængde
 
 Remonce:
250 g.smør
200 g.rørsukker eller brun farin
2 spsk.stødt kanel
 
 Pensling:
 Æggeblommer
 
Opskrift:
Dejen:
Lun sødmælken og bland den i en skål med gær, æg, vanille, kanel, kardemomme, ingefær, rørsukker, salt og lidt mel.
Smørret blandes i til sidst sammen med resten af melet - ælt det hele til en glat og smidig dej. Æltes op til en stor kugle, der lægges i mel på bordet.
Når dejen har hvilet i ca. 15 min. udrulles den i en kvadrat på ca. 50x40 cm. Sørg for at begrænse mængden af mel, når du ruller dejen ud og børst overflødigt mel væk, når du er færdig med udrulningen.

Remoncen:
Rør smørret godt med rørsukker og stødt kanel ved stuetemperatur. Pisk eventuelt med håndmixer til sukkeret er opløst.
Stryg remoncen ud over hele dejen med en paletkniv, og rul den sammen som en roulade på den smalle led.
Smør en bageplade med smør.
Skær "pølsen" i ca. 1½ cm. tykke skiver. Læg dem straks på en bagepladen og pensl dem med æggeblommer.
Sneglene skal nu hæve på bagepladen et dejligt, lunt sted, indtil de er hævet til næsten dobbelt størrelse - minimum 35 min.

Bages ved 185 grader til de er let gyldne - ca. 15-18 min.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16404 gange,
og udskrevet 310 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-06-14 11:25:22
Passende mængde er vel indtil dejen er let og nem at arbejde med uden at den klistre, men samtidig heller ikke er melet at se på

  -  2011-06-07 17:36:53
som taget ud af Mette Blomsteberg!

  -  2011-05-25 19:54:57
Hvad er så lige "mel i passende mængde det er da skod at skrive sådan :( Hvordan skal vi almindelige mennesker vide hvor meget det er??????

  -  2011-04-13 23:59:14
Hvad er passende mængde mel, cirka ???