Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Cremet krebsehalesupper

Cremet krebsehalesupper, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krebs

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ved ikke

Indsendt :



Ingredienser:
2 gullerødder
1 porre
1 spsk.olie
5 dl.vand
1 grøntsags bouillionterning
3 dl.mælk
120 g.rejeost
150 g.krebsehaler
 
Opskrift:
Gullerødderne og porren skæres i små stykker og svitses i olien.

Vandet og bouillonterningen puttes i og grøntsagerne koges til de er møre.

Herefter puttes mælken og rejeosten i og suppen koges op under omrøring.

Gryden tages af varmen og krebsehalerne puttes i.

Til sidst blendes suppen og pyntes evt med en klat cremefraice.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14204 gange,
og udskrevet 385 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

R  -  2012-04-17 04:13:14
Jeg bor i Asien og kan ikke få krebsehaler. TIl gengæld kan jeg for billige penge købe hummerhaler. Kan de erstatte krebsene?

Jani  -  2010-02-16 21:30:17
Super lækker og sund krebsehalesuppe