| |
|
Cremet krebsehalesupper
Cremet krebsehalesupper, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2 | | gullerødder2 gullerødder | 1 | | porre1 porre | 1 | spsk. | olie1 spsk. olie | 5 | dl. | vand5 dl. vand | 1 | | grøntsags bouillionterning1 grøntsags bouillionterning | 3 | dl. | mælk3 dl. mælk | 120 | g. | rejeost120 g. rejeost | 150 | g. | krebsehaler150 g. krebsehaler | | | |
| |
Gullerødderne og porren skæres i små stykker og svitses i olien.
Vandet og bouillonterningen puttes i og grøntsagerne koges til de er møre.
Herefter puttes mælken og rejeosten i og suppen koges op under omrøring.
Gryden tages af varmen og krebsehalerne puttes i.
Til sidst blendes suppen og pyntes evt med en klat cremefraice.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14527 gange, og udskrevet 391 gange.
| |
|
|
Kommentarer
R - 2012-04-17 04:13:14 Jeg bor i Asien og kan ikke få krebsehaler. TIl gengæld kan jeg for billige penge købe hummerhaler. Kan de erstatte krebsene?
Jani - 2010-02-16 21:30:17 Super lækker og sund krebsehalesuppe
|
|