| |
|
Sandwichbrød 02
Sandwichbrød 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
25 | g. | gær25 g. gær | 3 | dl. | skummetmælk3 dl. skummetmælk | 30 | g. | finax 3-kornsblanding30 g. finax 3-kornsblanding | 20 | g. | græskarkerner20 g. græskarkerner | 30 | g. | solsikkekerner30 g. solsikkekerner | 50 | g. | soltørrede tomater50 g. soltørrede tomater | 1 | tsk. | salt1 tsk. salt | 150 | g. | grahamsmel150 g. grahamsmel | 350 | g. | hvedemel350 g. hvedemel | | | | 1 | | æg til pensling1 æg til pensling | | | Fransk middelhavssalt Fransk middelhavssalt | | | |
| |
Rør gæren ud i lunken mælk, og rør sammen med de andre ingredienser.
Dejen æltes godt og stilles til hævning et lunt sted i 1 time.
Ælt dejen igen, og rul den til to pølser.
Pølserne trykkes lidt flade, og overfladen ridses skråt med en kniv.
Hæv igen i ca. 45 minutter.
Pensl brødene med æg og drys lidt middelhavssalt på.
Brødet bages ved 180 grader C. alm. ovn i 15-20 minutter nederst i ovnen.
Tips:
Godt og sundt brød, der mætter rigtig godt og er særdeles velegnet til sandwich eller boller med salat og pålæg.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5
(8 stemmer)
Opskriften er vist 25634 gange, og udskrevet 226 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|