fersk hellefisk (midterstykke)800 g. fersk hellefisk (midterstykke)
salt salt
hvid peber hvid peber
3
avocado3 avocado
1
dl.
appelsinsaft1 dl. appelsinsaft
300
g.
helblandet, frisk spinat300 g. helblandet, frisk spinat
2
appelsiner, pillet og skåret i fileter2 appelsiner, pillet og skåret i fileter
6
skiver
bacon6 skiver bacon
Dressing: Dressing:
2
dl.
olie2 dl. olie
1
dl.
appelsinsaft1 dl. appelsinsaft
2
tsk.
sukker2 tsk. sukker
1
spsk.
hvidvinseddike1 spsk. hvidvinseddike
1/2
tsk.
reven citronskal1/2 tsk. reven citronskal
1-2
stænk
stærk tabasco sauce1-2 stænk stærk tabasco sauce
1/2
tsk.
gul sennepspulver1/2 tsk. gul sennepspulver
salt salt
Opskrift:
Hellefisken optøes, krydres med salt og hvid peber og dampes i vand eller hvidvin. Fisken afkøles og deles i mindre stykker. Avocadoerne deles, stenene fjernes, og kødet tages forsigtigt ud af skallerne (skallerne gemmes til serveringen).
Kødet skæres i terninger og dryppes med appelsinsaften. Avocadotern, fiskekødet, den groftskårene spinat og appelsinfileterne blandes forsigtigt og fyldes i avocadoskallerne.
Dressing:
Ingredienserne til dressingen piskes sammen og stilles koldt. Avocadoskallerne pyntes med dressing, sprødstegte baconskiver og frisk dild.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10905 gange, og udskrevet 179 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider