Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammeculotte med mexikansk sauce

Lammeculotte med mexikansk sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :





Ingredienser:
500 g.lammeculotte
1 spsk.tørret basilikum
 salt
 peber
25 g.smør
0.5 dl.vand
 
 sauce:
2 rødløg
2 rødepeberfrugter
2 fedhvidløg
3 spsk.olie
2 dåserflåede tomater
0.5 spsk.chili
 salt
 peber
 


Tilbehør:
kogt bulgur eller ris
Opskrift:

Lammeculotte er udskåret af køllen, kødet er reelt og helt uden ben.

Rids culottens overflade let og gnid krydderierne godt ind i den. Snør den evt. let med en kødsnor. Smelt smørret i en gryde og brun kødet godt heri på alle sider. Hæld 1/2 dl vand ved, læg låg på og lad stegen simre mør i 30-35 min. Lad den hvile tildækket 5 min., før den skæres i skiver.

Til saucen pilles og hakkes løgene fint. Fjern frøstol og kerner på peberfrugterne og hak ligeledes dem fint. Svits løg, peberfrugter og knust hvidløg i olien. Tilsæt tomater og krydderier og lad saucen koge svagt uden låg i mindst et kvarter. Den skal være pæn og tyk.

Server saucen til kødet sammen med kogt bulgur eller ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18622 gange,
og udskrevet 725 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu