Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Egons Grahamsbrød

Egons Grahamsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er Fryseegnet

Indsendt af : Egon Hestbæch

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.gær
300 g.Grahamsmel
650 g.Hvedemel
1 tsk.Hermesetas el lign
1 tsk.salt
7.5 dl.minimælk
 
 Pensling:
1 æg eller kaffe
 Birkes
 
Opskrift:
Mælken lunes.
Gæren smuldres med salt.Tilsættes sødemiddel og den lunkne mælk.
Tilsæt nu Grahamsmel.
Herefter hvedemelet lidt af gangen.
Dejen må gerne være lidt klistret.
Lad det hæve et lunt sted ca 30 min. med et klæde over.
Dejen formes nu til 2 brød.
Ridses på skrå og pensles med æg eller kaffe.Pynt med Birkes eller Sesam.
Lad nu brødene efterhæve 30 min tildækket med klæde.

Herefter bages brødene ved 200 grader C. alm. ovn ca 30 min.

Tips:

Kan sagtens bruges af folk med Diabetes 2. Og også velegnet til folk på kur.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6753 gange,
og udskrevet 96 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu