Spaghetti med tun og oliven

Spaghetti med tun og oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : stefanb

Indsendt :

Ingredienser:
400 g.spaghetti
2 ansjosfilter
2 fedhvidløg
3 ds.tun i olivenolie på ca. 85 g hver
100 g.sorte oliven (udstenede gør jobbet nemmere!)
 lidtchilipeber
 olivenolie
 
Opskrift:
De to fed hvidløg pilles og knuses med et knivblad.
Tundåserne åbnes og tunfisken dryppes fra olien.
Oliverne hakkes groft (hvis de ikke er udstenet skæres de groft og stenen kasseres)
I en dyb kasserolle, der kan rumme de 400 g spaghetti, varmes lidt olivenolie og de to fed hvidløg med de to ansjosfileter tilsættes (pas på! det er muligt at ansjosfileterne får olien til at sprøjte!).
Lidt chilipeber tilsættes og det hele svitses i kort tid.
Tunfisk og oliven tilsættes og koger ved svag/middel varme i 5 minutter.
Pastaen koges, gerne 1 eller 2 minutter mindre end den angivne kogetid i 4 liter saltet vand.
Pastaen sies og blandes i kasserollen med sovsen.


karakterer:
Opskriften er vist 4011 gange,
og udskrevet 70 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu