lidt frisk esdragon (ca. 1/4 bdt.) lidt frisk esdragon (ca. 1/4 bdt.)
400
g.
hellefisk 400 g. hellefisk
400
g.
pasta 400 g. pasta
1/2
dl.
fløde1/2 dl. fløde
150
g.
gulerødder skåret julienne)150 g. gulerødder skåret julienne)
1
spsk.
koldt smør1 spsk. koldt smør
Opskrift:
Ingredienser til kogelagen koges sammen, og hellefisken dampes heri i ca. 3-5 min. Lagen koges derefter ind til halvdelen. Fløde tilsættes. Saucen smages til, og finthakket esdragon tilsættes. Saucen jævnes med koldt smør. Gulerødderne dampes og kommes i saucen.
Pastaen koges efter forskriften og serveres til hellefisken med saucen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10226 gange, og udskrevet 229 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider