Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hellefisk med pasta og beurre blanc

Hellefisk med pasta og beurre blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
 Kogelage:
1 1/2 dl.hvidvin
1/2 tsk.peberkorn
 salt
 lidt frisk esdragon (ca. 1/4 bdt.)
 
400 g.hellefisk
400 g.pasta
1/2 dl.fløde
150 g.gulerødder skåret julienne)
1 spsk.koldt smør
 
Opskrift:
Ingredienser til kogelagen koges sammen, og hellefisken dampes heri i ca. 3-5 min. Lagen koges derefter ind til halvdelen. Fløde tilsættes. Saucen smages til, og finthakket esdragon tilsættes. Saucen jævnes med koldt smør. Gulerødderne dampes og kommes i saucen.

Pastaen koges efter forskriften og serveres til hellefisken med saucen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9997 gange,
og udskrevet 223 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu