Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefisk med pasta og beurre blanc

Hellefisk med pasta og beurre blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :




Ingredienser:
 Kogelage:
1 1/2 dl.hvidvin
1/2 tsk.peberkorn
 salt
 lidt frisk esdragon (ca. 1/4 bdt.)
 
400 g.hellefisk
400 g.pasta
1/2 dl.fløde
150 g.gulerødder skåret julienne)
1 spsk.koldt smør
 


Opskrift:

Ingredienser til kogelagen koges sammen, og hellefisken dampes heri i ca. 3-5 min. Lagen koges derefter ind til halvdelen. Fløde tilsættes. Saucen smages til, og finthakket esdragon tilsættes. Saucen jævnes med koldt smør. Gulerødderne dampes og kommes i saucen.

Pastaen koges efter forskriften og serveres til hellefisken med saucen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9461 gange,
og udskrevet 192 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu