Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hellefisk i peanutpanering

Hellefisk i peanutpanering, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
7-800 g.hellefisk i portionsstykker
50 g.peanuts eller cashewnødder
2 spsk.mælk
1 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 
 Banansalsa:
2 bananer
1 rødløg
4 spsk.friskrevet kokos (eller 2 spsk kokosmel)
1 spsk.frisk koriander (eller bredbl. persille)
1 spsk.olivenolie
 salt
 peber
1 lime, saften heraf
 
 


Opskrift:

Sæt ris over at koge. Hak alle delene til salsaen fint og bland det hele sammen. Smag til med salt og peber. Stil salsaen tildækket i køleskabet indtil servering. Blend eller hak peanuts fint. Pensl fisken med mælk og paner den i nødderne. Varm olien på en teflonpande og steg fisken lysebrun ved mellemvarme ca. 8 minutter i alt. Drys med salt og peber.

Serveres med jasminris og evt. limebåde







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8184 gange,
og udskrevet 182 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jens  -  2014-06-05 19:41:54
Husk at peanutsene skal være meget fint hakkede og brug æg i stedet fir mælk. Ellers klister det ikke godt nok til.