Pasta med kæmperejer og hummersauce

Pasta med kæmperejer og hummersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : martin

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.båndpasta (tagliatelle)
 rapsolie
1 lille håndfuld frisk koriander
300-400 g.pillede kæmperejer
 salt
 
Opskrift:
Hummersauce med kokosmælk: Skær peberfrugten i små tern. Pil og hak hvidløget. Bland peberfrugt, hvidløg, kokosmælk, madlavningsfl øde, karrypasta og hummerfond i en kasserolle, og lad det hele koge i ca. 10 minutter, til saucen tykner lidt. Tilsæt revet limeskal, og smag til med salt.

Kog båndpastaen efter anvisningen på emballagen. Lad den færdigkogte pasta dryppe af i en sigte. Vend lidt olie i pastaen, så den ikke klæber, og hold den varm.

Hak korianderbladene. Steg rejerne i olie på en pande ved høj varme i ca. 2 minutter. Vend rejerne med den hakkede koriander, og krydr med salt.

Tips:

Tip: Der findes mange forskellige slags karrypasta, som varierer i smag og styrke. Derfor kan det være en god idé at vente med at tilsætte al karrypastaen, til du har smagt på saucen. Læs også: Risotto med krydderurter og rejer Nudelsalat med rejer og babyspinat





karakterer:
Opskriften er vist 8529 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-14 19:10:37
hej lyder som en rigtig lækker ret, men kan du ikke skrive noget mere om hva der skal i hummer sausen ? altså hva mænge af de forskellige ting, det ville i hvert fald være en stor hjælp.. på forhånd tak