Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nøddepaneret hellefiskfilet

Nøddepaneret hellefiskfilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
800 g.hellefiskfilet
100 g.rasp
100 g.hasselnøddeflager
2 dl.mel
2 æg
 salt
 peber
 margarine til stegning
 
 Sauce:
30 g.smør
30 g.mel
4 dl.fiskebouillon
1 dl.piskefløde
2 æggeblommer
½ citron, saften heraf
 salt
 peber
 


Opskrift:

Hellefiskfileterne skæres i mindre stykker på ca. 6-7 cm. bredde. Stykkerne vendes først i mel tilsat 1 tsk. salt lidt peber, derefter i de sammenpiskede æg og til sidst i en blanding af rasp og nødder. Fileterne steges på panden ca. 4 min. på hver side. Sørg for at panden er godt varm inden fisken kommes på.

Sauce:
Smelt fedtstoffet i en gryde, tilsæt melet og spæd med fiskebouillonen lidt ad gangen. Pisk æggeblommer, fløde og citron sammen, tag saucen af varmen og pisk æggeblandingen i, varm saucen forsigtigt op - den må ikke koge og smag til med salt, peber og citron.

Serveres med hvide kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10736 gange,
og udskrevet 285 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Alice Orloff  -  2017-01-17 10:40:14
En skøn fornyelse af en dejlig fisk.