Valnødde/auberginepostej

Valnødde/auberginepostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.auberginer
100 g.løg
4 spsk.Olivenolie
100 g.tomater
2 spsk.Citronsaft
2 spsk.Frisk hakket basilikum
1 dl.Hirseflager
100 g.valnødder
2 æg
 
Opskrift:
Auberginerne skæres i små terninger og lægges i saltvand 30 minutter. De afdryppes.

Løgene hakkes fint og svitses i olien et par minutter. Tomaterne hakkes og tilsættes. Aubergineterningerne findeles i køkkenmaskine og kommes på panden sammen med citronsaften. Grønsagerne simrer under låg ca. 5 minutter. Der vendes rund i dem nogle gange.

Panden fjernes fra varmen, og basilikum og hirseflager tilsættes sammen med de hakkede valnødder. Der smages til med salt og peber, og farsen hviler 5-10 minutter.

Æggene røres i et ad gangen, og farsen kommes i en smurt postejform. Postejen bages i en 200 grader C varm ovn i ca. 50 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 6271 gange,
og udskrevet 72 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu